Slide background

Focus on performance

Transparent & energetic

Slide background

Independent

Entrepreneurial & focused on real estate

Slide background

Independent

Focused on real estate

logo mobiel

Azur Invest een ondernemende vastgoedorganisatie

 

AZUR INVEST  is een onafhankelijke, internationale en ondernemende vastgoedorganisatie. Azur Invest is actief op de vastgoedmarkten van Nederland, Frankrijk, Spanje en Marokko. Azur Invest heeft drie hoofd activiteiten.

 

*  Uw aankoopmakelaar in Nederland, Frankrijk, Spanje en Marokko

Azur Invest is een verkoop organisatie, gespecialiseerd in de verkoop van huizen en appartementen in Nederland, Frankrijk, Spanje en Marokko. Bij het zoeken naar nieuwe projecten besteden wij veel aandacht aan marktonderzoek. Door onze veelvuldige contacten met kandidaat-kopers en verhuurorganisaties weten wij goed wat de consument wil.

Wij bieden een gevarieerd aanbod in uiteenlopende prijsklassen. Wij bieden zowel nieuwbouw als bestaande woningen aan. Door onze lange ervaring , zijn al 20 jaar actief, hebben wij een grote expertise op het gebied van verhuur en beheer, financieringen, fiscale regelingen en juridische zaken. Kortom, allerlei aspecten die van belang zijn als u de aanschaf van een tweede thuis overweegt. Vanaf de eerste aanvraag tot het passeren van de koopakte wordt u professioneel begeleid. Wij maken graag met u een afspraak.

 

*  Vastgoedbeleggingen in opkomende landen

Azur Invest structureert en plaatst private placements en fondsen bij investeerders. Azur Invest werkt samen op het gebied van vastgoedbeleggingen met een Associate Partner, zijnde Lombard Lodier Capital Partners. Door de investeringswensen van beleggers, ligt de  huidige focus op investeringen voor kleine groepen investeerders in het hogere private segment. Azur Invest  plaatsingen zijn besloten en hebben een van te voren vastgestelde looptijd die varieert van ongeveer 4 tot 10 jaar. De juridische en fiscale structuur is afhankelijk van het land, type en de omvang van het fonds.

 

*  Ervaring met commercieel onroerend goed

Azur Invest geeft advies bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen in Nederland, Frankrijk, Spanje en Marokko. Van elke vastgoedbelegging wordt een uitgebreide sterkte-/zwakte-analyse gemaakt op basis waarvan een goed gefundeerde aan- of verkoopbeslissing kan worden genomen. Azur Invest houdt continu de vastgoedmarkt in de gaten en is dus goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en van haar steeds wisselende spelers. Door de structuur van de organisatie en de gedrevenheid van haar mensen werkt Azur Invest efficiënt en slagvaardig.

Bovendien heeft Azur Invest een hecht samenwerkingsverband met andere Europese en Afrikaanse kantoren. Azur Invest kan daarom steeds snel en adequaat reageren op nieuwe ontwikkelingen op zowel de Europese als de Afrikaanse markt.

Translate »